n3fen's blog

lunes, mayo 02, 2005

Extra, Extra!!!

Hola golfes i golfos,

El compte enrera ja ha començat...

El proper dissabte 21 de maig us convidem a passar el dia a terres gironines, a Romanyà de la Selva.
Visitareu llocs que no estan a les guies Top, que no reben de forma oficial entre la seva clientela ni "pijos", ni ministres, ni bisbes i sobre tot cap PEPERO!!!!!!!
Per descomptat farem un bon dinar! ( l'all i oli el farem nosaltres...), carn a la brasa i sobretot bon vi (Torres es clar..) estarem al bell mig de la naturalesa, separats pel mar i pel temps, on sembla que s'aturi en cada sospir. Si noteu aromes de Sauvignon Blanc, no tingueu por, és realment pipí de vaques o d'ovelles.

Senyors i senyores, deixeu-vos els Rolex a casa per una millor ocasió. Canvieu el discurs, les vinyes del Penedès i els tannins no interessa a la fauna que coneixereu. Treieu el perfil més recòndit, gòtic i rebel, "bizarre", canalla en definitiva, perquè el dia serà llarg i ho porteu molt de temps amagat.

Sincronitzeu rellotges, això està a punt de començar...


Titi & Gabi

2 Comments:

Blogger n3fen dijo...

...jo no sé si podré venir, perquè en principi treballo fins les 3... Dinaré a casa i ja vindré a passar la tarda valens?

5:29 p. m.  
Blogger n3fen dijo...

warper, no es cap festa gòtica, és un dinar que fem.. però la noia no tenia els mails de la penya i ho vaig penjar aki pk la gent se n'enteres...

1:54 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home