n3fen's blog

viernes, mayo 05, 2006

Dissabte 13




La FESTA de la GRANJA és DISSABTE 13!!! En els anteriors Posts posava Divendres, doncs res, ni puto caso, DISSABTE 13. La Festa començarà a les 12 amb l'actuació estelar de Los Amigos, una penya molt freak bastant coneguda en l'escena electropop-petarda de la catalunya interior. A partir de la 1:30, Dj JÖEL ens farà ballar com autèntics animals amb el seu repertori petardero que abarca estils tan diferents com KORTATU, RAFFAELA CARRÁ, CAMILO SESTO, MACACO, DUSMINGUET, RAPHAEL o LOS DIABLOS. I per allà els volts de les 3, 3:30 de la matinada rematada final amb 2SHIFTED que ens ompliran la granja amb les seves delicatessen electròniques.

Notes d'interès:

- Portar una ampolla de beguda cada dues persones. Si se'n porta més millor.
- Allà hi haurà neveres i gel.
- El camí estarà marcat amb alguna senyal. És molt fàcil, es veu desde la carretera.
- Preneu màxima precaució al marxar de la festa, ja que la sortida del camí està pasada la curva de l'agricola i la penya va molt ràpid amb el cotxe.
- Porteu paper de fumar.
- Si algú te gots de festes majors d'aquests de plàstic reutilitzables que els porti, nosaltres els hi omplirem amb molt de gust.

Esperem que tothom disfruti de la festa i s'ho passi bé.

6 Comments:

Blogger sr. sike dijo...

i tabaco!!! de lo altre ho poseu vosaltres també?? xD

remarca ke lo de l'ampolla d'alcohol és o fa la funció d'entrada.. sino no s'entra! o no es beu.. cosa difícil de controlar

7:09 p. m.  
Anonymous Anónimo dijo...

i on es la granja si es pot saber? xD

11:27 a. m.  
Blogger n3fen dijo...

Encara que en aquest mapa no hi surti la granja en si, és on marca la X. Carretera de vilafranca a Sant Martí, avans d'arribar al cruce de Pacs, ja ho veureu, mireu a la dreta pk des de la carretera ja es veu. Hi ha una esplanada on s'acostumen a parar els mossos, doncs 10 metros mes endevant hi ha un caminatxo a la dreta. No te perdua.

12:50 p. m.  
Blogger n3fen dijo...

NilVS, suposo que has accedit a aquest post via butru (alittlebitofjoy). Fes clic a la capçalera del blog i veuras el mapa, o entra directament a www.n3fen.net

1:07 p. m.  
Anonymous Anónimo dijo...

"porteu una botella d'alcohol per cada dos"
"hi ha una esplanda on s'acostumen a parar els mossos"
Ara m'alegro de no tenir carnet...

11:32 p. m.  
Anonymous Anónimo dijo...

jo dormire al cotxe.... em sembla o agafare per camins per nar a vilobi a casa la mama xDDD

12:25 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home