n3fen's blog

lunes, mayo 15, 2006

Blocs ciutadans

"El 17 de maig de 2006 es celebra, per primera vegada a nivell mundial, el Dia d’Internet, les Telecomunicacions i la Societat de la Informació, una jornada dedicada a posar de manifest la importància de les noves tecnologies en la construcció d’una societat més justa i democràtica amb majors oportunitats de desenvolupament i benestar per al conjunt dels ciutadans.

Com a promotor de la participació ciutadana al voltant del Dia de Internet, Europa Press ha posat en marxa, en col·laboració amb diferents ajuntaments espanyols, la campanya ‘un bloc per a cada ciutadà' que permet als veïns i associacions dels municipis participants crear el seu propi diari personal a Internet (bloc) en un context local, mitjançant la plataforma de Blocs Ciutadans www.blocsciutadans.net.

La plataforma de Blocs Ciutadans de cada municipi participant incorporarà un fàcil accés a la resta de blocs ja existents publicats per persones residents o vinculades a la ciutat, amb l’objectiu d’aconseguir, en el ciberespai, un reflex el més fidel possible de la riquesa humana que conforma cada comunitat local." EuropaPress

En definitiva... si voleu posar-vos en això dels blocs, ja teniu una altra plataforma (bastant cutre), però que pot ajudar a iniciar-vos en aquesta vessant d'internet. Jo crec que la iniciativa no tindrà massa èxit, a la gent li fa mandra, i a qui no li fa mandra ja té un blog en una altra plataforma... però bueno son coses de curru. A més, pots rajar tan com vulguis, perquè en principi la penya que administra els blocs no sé d'on collons son... així que et pots cagar en l'alcalde o en el teu veí, i segur que s'estarà penjat a internet uns quants dies avans no ho trguin.